Det bär av till...

195574-64

.......Thailand nästa! Snart så är det dags, imorgon ska vi ta oss till flygplatsen i Köpenhman. Vi tar båten från Helsingborg till Helsingör, därefter tåget till Köpenhamn flygplats.

Men redan ikväll tar jag bussen från Halmstad kl 19 till Helsingborg, där min älskling möter mig på stationen och vi har bestämt att vi ska se Prison Break tillsammans!! Så kul, vi brukar nästan aldrig se på Prison Break tillsammans.

Imorgon ska vi inte upp så himla tidigt, vi har båt var 20:e minut från Helsingborg, men vi tänkte oss nog vid 10 att då vore det lagom att ta båten. Isåfall är vi i Köpenhman vid tolv, och det är precis lagom. Vi ska vara de första som checkar in!!!

Tax freen i Köpehman är ENORM!!! Då menar jag verkligen ENORM! Ska se vad det finns för roligt "godis" där och kanske köper något?

Men men, nu måste jag gå och se så jag inte har glömt att packa ner något (har tyvärr inte hunnit med att lägga in ett foto på va jag har packat ner) men som sagt efter Thailand och när skolan är slut i maj SKA DET BLI ÄNDRING!!
Bl a med att sidan ska få ett nytt utseende och att jag ska bli allmänt bättre på att blogga.

Snart ska jag träffa min älskling!!! OJOJO vad någon är glad!

Hörs snart igen, tills det får ni lova mig att ha det jätte bra här, kanske uppdaterar jag i Thailand om jag får tillfälle till det.

I´m OFF to Thailand!

Jag = dålig på att blogga just nu!!

Jag är så dålig på att blogga just nu!!!!!

Men jag lovar att jag ska bättra mig efter Thailand!!!! Jippie vi åker på tisdag!!!

Efter Thailand är det tänkt att bloggen ska få nytt utseende och att jag ska bli flitigare.

Jag kan inte hjälpa det just nu men jag har inte haft ledigt en minut, jobbat i princip från 9-23. (skolan och jobbet)

MIn älskling träffar jag heller inte för ofta.

Japp ändring ska det bli!!!!!!!!!!  Promise!!!!

Kram så länge!!!

Rosa Adidas


195574-63

Dessa Adidas skorna är på rea hos Laredoute.se och såg att några bloggerskor har sådana skor. De ser ganska fräscha ut i rosa, mysiga till våren.
Den kostade 749:- och till Outlet pris 496:-
Anger man koden 71109 får man dessutom gratis exp.avg och någon rosa väska. A har ingen aning vad det är för någon.
Men skorna gillar jag ilallfall!

14 dagar kvar


Vad tiden går snabbt, hjälp!
Jag tog lite paus nu från pluggandet och kom på att det är 14 dagar kvar till Thailand!! Hjälp jag ska ju börjar fundera på vad jag ska ha med mig,

Detta har jag tänkt ha med mig:
¤ Shorts
¤ Klänningar
¤ Linnen
¤ Bikini
¤ Kofta (om det blir kallt)
¤ Lite smink
¤ COSMO OCH ELLE
¤ Flippflopp & ballerina skor

Har nog glömt lite, men ska ta och fota allt som jag ska ha med mig nu när tentorna är förbi och lägga upp på bloggen!


PS Efter Thailand när jag inte har så mycket i skolan, har jag tänkt att göra om min blogg, ja med koder och grejer. Trivs inte med denna opersonliga blogg, utseendet och färgerna. Japp det ska nog bli ändring.
Ett Problem: Jag kan inget om t.ex XHTML men en ny blogg ska det bli!!!
Har ungefär idé om hur det hade kunnat se ut, men får fortsätta fila på det!! DS

Usch tillbaka nu, min bok skriker efter mig! :P

Nytt hos Shopaholic

195574-61 195574-60 195574-59

Nytt hos Shopaholic, märket Velvet. Jag fullkomligt älskar detta märket, de gör så underbara plagg, där jag iallafall hade kännt mig väldigt bekväm i och chic. Vet verkligen inte vilken av dessa tre jag hade valt om jag hade slagit till redan nu, den vita älskar jag, den röda är helt underbar och den svarta likaså.

Priset ligger på 1390:-
Vilken är din favorit?
Bild:
Shopaholic

En vanlig dag




För en stund sen åkte älsklingen hem, han behöver plugga och jag hade också behövt det. Det finns inget värre än när man känner att man måste göra något som man egentligen inte känner för studen.
Det är slutet av mitt andra år, och efter sommaren är det sista året och slutspurt så man får tänka positivt.

Igår gick vi på stan i Halmstad och jag hittade en lång kofta på Gina Tricot som jag suktat efter länge. En grå som jag kan kombinera till mycket. Bild kommer snart.
Synd att det inte var så fint väder igår, hade vi kunnat ta en glass. Men vädret är så varierande så man vet adlrig hur det blir. Imorgon ska det tydligen bli snö här, har jag hört!

Bild: Gina Tricot


GratisGeneration

Har också fått upp ögonen för GratisGeneration, min första pryl som jag vill ha är Desperate Housewives.
Ni som vill bli medlemmar och göra era erbjudanden så ni får ihop en poäng (gratis) och ange mitt nummer 31269 så gör ni mig lycklig iallafall. :)


Detta är GratisGeneration!
GratisGenerationen delar ut gratis prylar till dig när du gör ett erbjudande från våra annonsörer och värvar lite vänner. Ingen spam och inga gömda kostnader, bara gratis prylar!
Klistra in denna adressen för att få veta mer om hur det fungerar och prylarna vi erbjuder

http://gratisgen.se/?ref=31269

Bli medlemmar, ta gratis erbjudanden, värva medlemmar och få gratis prylar! Bättre kan det inte bli!

Tatuering

195574-58




Tänkte att jag skulle visa älskligens läckra tatuering, han tatuerade sig för ca en månad sen och det blev en liten söndrig stjärna. Man kan se att den är lite "söndrig" på kanterna och och att det är lite effekter på den.

Jag har lite svårt för när man har tatueringar över hela armen eller liknande, eftersom jag inte tycker att det är särskilt snyggt. Men någon enstaka tatuering kan vara snyggt.

Älsklingen hade svårt att bestämma sig för vad han ville ha, för den ska ändå sitta där hela livet, men till slut hittade vi en snygg stjärna som en person ritade privat.

Visst är den läcker?

Det vita små prickarna på tatueringen är nog min dåliga kamera?!

T-shirts till mig tack!

Såg att Lindsay Lohan på denna bild har en avslappnad cool t-shirt. Kom att tänka på då att jag faktiskt inte har så många "coola" t-shirtar, eller nästan inga alls!
Jag tycker att det är en snygg och avslappnad stil med en cool t-shirt, jeans och typ mina höga reebok skor. Därför har jag bestämt mig för att inhandla t-shirts, ska hålla ögonen öppna. Kom gärna med förslag om ni ser några coola :)

Ciao!

2 saker till Thailand?

 

Sitter här och funderar på vad jag ska ha med mig till Thailand. Jag vet att jag inte kommer ha med mig för mycket saker, har fått råd av dem som har varit i Thailand att man hittar mycker där man vill köpa. (Med andra ord vill man då ha tom resväska på väg hem)

Dock kände jag för att köpa ett par "beachshorts" som jag kan använda i Thailand. De kostade 79:- och tycker det är perfekta att ha på beachen i Thailand. Har tänkt fortsätta att titta i garderoben vad jag ska ha med mig, och så småningom publicera här i bloggen. 

Bodylotionen till höger från Gucci fick jag från pojkvännen förra julen, men har inte använt den mycket. Jag tycker inte om att ha parfym på mig när vi är på semester i ett varmt land, eftersom jag då känner illamående av parfymer. Istället föredrar jag att ha lite lätt bodylotion på kroppen där man inte känner parfymlukten lika mycket, och så känns bodylotion mycket fräschare. 

Jag är på gång iallafall....hittat två saker jag ska ha med mig. Återkommer med fler grejer.

Jag lat?


Det har gått sisådär en vecka sedan jag bloggade sist va? A, skulle tro det. Beror det på att jag är LAT? Njaa, inte till hundra procent kan jag inte påstå, jag har haft jätte mycket att göra. Jag har jobbat ganska mycket, jag har pluggat (har två tentor nästa vecka Buhu) jag har umgåtts med min älskling (vi ses inte alltför ofta,sorligt nog)

Nu sitter jag och knapprar på pistagenötter, det är så gott men inte så nyttigt va (har jag för mig)?