Dagens försenade outfit

195574-18


Jeans Acne
  Linne Laredoute
  Tunika Bikbok
    Kofta Laredoute
    Stövletter Gardenia
   Väska DKNY

Födelsedagspresent till mig, från mig!


195574-15


Eftersom jag ska resa till Thailand i april och fyller år om en vecka så passar jag på att köpa

en söt bikini till mig själv. Jag blev kär direkt när jag såg den. Så nu har jag en fin bikini till Thailand och en söt födelsedagspresent. Fick dessutom 10 % rabatt hos Nelly.

Idag har jag haft en alldeles rent ut sagt för jävlig dag. Jag har varit i skolan sen 10 då vi började jobba med vårt projekt som ska in på onsdag. Jag kom hem från skolan kl 17, och därefter var det bara att börja jobba med det andra projektet som ska in nästa fredag. Så tills nu har jag suttit och jobbat med det, och jag känner mig helt slut.

Hela helgen kommer gå åt att skriva och åter skriva, älsklingen skulle komma till mig i helgen men nu vet jag inte heller hur det blir med det.
Åt helvete med alla dessa projekt, blir så j*vla trött på dem, till slut blir det att man bara får jobba med dem och har inget liv till slut. Hate it!

Go natt för er som ska lägga er snart...själv kommer jag vara uppe inatt och skriva. Wish me luck! :)

 


24/4 åker jag

195574-14


Jag har tidigare skrivit att jag vill jätte gärna åka iväg på semester. Jag och D har tittat på resor och hittade en resa till Thailand. Men eftersom jag har ett större projekt då och har ett antal obligatoriska tillfällen så blev det hela lite svårare att genomföra.

Men nu har jag pratat med min handledare och han säger att det är helt okej vi fixar det på något sätt senare. (Jag missar ett obligatoriskt tillfälle!) Så vi har bokat vår resa nu, vi ska iväg till Thailand till Kata Beach den 24/4 och det bästa är att vi kommer vara i Thailand över vår 3 års dag i början av maj.

Jag är såååå glad att jag äntligen ska iväg, och ta en paus från skolan och få umgås med min älskling som jag inte ses så mycket med.

Så nu har jag tänkt att titta efter olika sorters info om landet. Det enda jag vet är att jag ska ta en påfyllningspruta: Hepatit A.

Kramis på er alla!

Skola och åter skola

Hej hopp här är jag, a det är nästan så jag undrar själv var jag har tagit vägen...varför jag inte bloggar. Men jag har haft så otroligt mycket att göra dessa dagarna!

Jag har jobbat några dagar i veckan, och så har jag haft jätte mycket med skolan. Vi är fyra personer i gruppen som ska designa en sida där man ska kunna beställa resor. Jag ser nu hur mycket det är att göra där...det är redovisning om en vecka!

Detta kommer innebära att jag och min älskade D inte kommer att ses på en vecka, ibland tycker jag att pressen av skolan och jobbet bara ställer till det för en. Inte konstigt att många mår dåligt, när det enda man får tänka på är alla måste. Måste måste måste..

Inte blir det bättre av att jag måste plugga nu!

I´m off!


Snart-min födelsedag!

Snart-min födelsedag!
Snart är det min födelsedag och älsklingen har frågat ett antal gånger nu vad jag önskar mig. Jag svarade ocskå då att jag inte önskar mig någon speciellt. Men så är icke fallet nu. Jag har samlat vissa söta grejer som jag vet att jag vill ha. Men vet inte nu vad jag ska önska mig av honom.

Min sammanställning:
Röda KJL halsbandet är ju bara försöt, och den har jag velat ha länge.
Den svarta klänningen är undebar, har letat efter en fin svart klänning länge utan resultat och nu tror jag att jag har hittat den.
Kjolen från Tjallamalla är annorlunda och speciell, har inte någon sådan kjol som sticker ut.
Det guldiga halsbandet ocskå från KJL är underbart och kan matchas till ganska mycket.

Ja, jag blev inte så mycket klokare av min sammanställning...det enda jag vet nu är att jag vill ha allt ännu mer!

Vad hade ni valt???

Skönt att vara framme!

Nu är jag framme hos min älskling, vägarna är inte de bästa här i skåne särskilt inte om man kör landsväg. Det är mycket snö på vägarna och man ser hur blåsten tar med sig snö över vägarna. Men jag är glad att jag är framme oskadd, sist stod jag i en olyckskö vid Ängelholm i 3 timmar! Olyckan inträffade precis framför mig. Man tänker, tänk så hade jag kört snabbare hade jag varit inblandad i den olyckan då?

Men men nu ska det bli mys i soffan och någon bra film. Älsklingen har massa bra filmer på dvd så det blir svårt att välja. Dessutom har han sparat en bit daimtårta till mig..mums vad gott!

Ha en jätte trevlig helg allihopa!!!


Thailand?

Thailand?

Jag har tidigare skrivit att jag är sugen på att resa iväg någonstans. Så för en månad sen ungefär började vi titta efter resor. Det ända jag vet är att jag vill åka iväg 2 veckor, och det ska vara längre än Spanien.
Så nu har vi hittat en resa till Thailand, på Spies.dk det är ganska fint hotell, men vi har inte bestämt ännu om vi ska åka. Detta är dessutom det billigaste vi har hittat för 9400:- och dessutom finns det hos Fritidsresor för 11 000:-  2 **, så det är inte så billigt. Jag vill helst inte betala mer än vad jag behöver, den är redan dyrt som det är.

Tja, priset är ganska okej för att vara 4 **** 9400:- men det är skolan som hindrar mig. Eftersom vi kommer ha ett projekt vid den tidpunkten och dessutom några obligatoriska tillfällen som jag måste närvara vid.

Men nu är det dags att prata med läraren och försöka övertala honom. Så vi får hålla tummarna att jag får åka iväg på semester!

Nu ska jag iväg till älsklingen som sagt vi bor inte i samma stad, så det blir att köra bil nu en stund. Inte ett dugg kul!

Bild lånad från


http://www.travelpix.nu/

Sött halsband

Sött halsband!


Ibland har jag perioder när jag hittar ganska mycket fint och användbart på H&M. Men ibland så hittar jag ingenting!
Detta halsband hittade jag dock på H&M det hängde själv bland andra smycken. Försökte leta upp det och se om det fanns fler, men det var tydligen det sista som hängde.
Priset var också 39.90:-
Hurra för H&M!

Dagens Outfit!


Dagens Outfit!

 
¤ Linne Indiska
¤ Tröja Cacharel
¤ Jeans Seven

¤(Stövlar Vagabond)

H&M - och allting tog slut snabbt!

 
I min gamla blogg skrev jag om att H&M hade fyllt på sin Webbshop (onsdags) jag vaknade ganska tidigt skulle till skolan, och skulle titta på mitt schema så passade jag på att kika in för att se om det har fått in något nytt. Det var mycket nytt! Nya tunikor, hängsleklänningen, och den omtalade jeansklänningen med fickor. Dock var det inget jag hade tänkt beställa, men när jag kom hem från skolan - två timmar senare så var ALLTING borta.

Jag säger bara en sak...man ska vara SNABB!! :)

Sälja min TIGI

Sälja min TIGI


Jag köpte denna Tigi [Bed Head] hos frisören för 2 veckor sen. Den heter Superstar, Queen for a Day Thickening Spray, Ska göra så att håret får volym och spänst. Men jag tycker inte alls att den tillför mitt hår någonting alls! Men det kanske är någonannan som är galen i TIGI och vill prova. Isåfall säljer jag den till ett lågt pris. Jag har använt den 3 gånger och den är på 300 ml så det är mycket kvar i den!

Betalde den 229:-

Hör av er om ni är intresserade!

Vackert i Turkiet!

                            
Vackert i Turkiet!
 

Nu i vintermörkret så piggar en sådan här bild upp mig. Denna bild är från Turkiet (2005) när jag och min älskade D var där. Kommer ihåg när vi landade i Antalaya så var det 56 grader. Så HOT!
Har så fina minnen därifrån hur underbart det var att inte göra någonting i 2 veckor!

Just nu håller vi på att leta resor, vi har tänkt oss att resa i april. (2veckor) Jag har ett stort projekt då i skolan och har dessutom 3 obligatoriska tillfällen som jag måste närvara vid, så jag hoppas att det fixas med det.

Men nu blir det plugg, och lägga sig tidigt jobbar imorgon!

canvas

canvas


Dessa skorna kommer från Scorett, och jag föll för dem direkt när jag såg de. (Kanske delvis för priset?) Ja, de var inte dyra de kostade bara 199:- och det är inte mycket för ett par sådana canvas. Tycker att det är kul att de har gjort hålen i olika färger, gör det hela lite intressant än om det hade varit helt vita i just denna modellen.

Håller på att lära mig!


Jag har bestämt mig för att lära mig XHTML kodning. Jag har tidigare läst lite programmering i skolan och jobbat lite med Visual Basic och lärt mig lite kodning därigenom.
Men är inte helt hundra på hur detta funkar om man ska ändra på sin blogg, och därför har jag då bestämt mig för att lära mig. Så det är planerat att min blogg ska genomgå vissa förändringar, så att jag ska kunna anpassa färger och format till mina önskemål!

Får hoppas på resultat snart!

Sthlm

Sthlm

Välkommen till min nya blogg! Har tidigare bloggat på Blogspot.com men har bestlutat mig att ändra hit eftersom jag inte har varit helt och hållet nöjd med vissa funktioner. Ska blir kul att fortsätta att blogga här, eftersom det är en del av min vardag att skriva av mig lite.


Har med ett foto från vackra Stockholm när jag var där sist, är dock från Halmstad!




Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!