Fynd!!

Jag bloggade innan om dessa sneakersen som jag tycker är jätte heta. Det kostar 999:- och tittade efter dem i Malmö och de var slut.

Jag blev ledsen när vi åkte från Malmö, men tänkte äsch hittar ett par andra fina, och så såg jag dessa fina på på caliroots.com fast igår kostade de 299:- och på Ellos kostar det 699:- vilken skillnad i pris.
Jag tyckte självklart att de vita var billiga och beställde, jag menar vita kan man ha till allt, och så ser jag idag att det har höjt dem till 549 kr !!!! VIlka luringar!!!

Fast till sommaren hade jag velat ha ett par Reebok i färg (gula) som kommer i juli har jag hört. Så dem kommer jag vänta flitigt på.


Förresten här är det strålande sol och jag är så sugen på att gå ut och äta glass. Min älskling kommer snart skulle jag tro, och då har vi sagt att vi ska ut och äta glass. Det är så kul när min sötnos och jag ses mitt i veckan. Det betyder mycket! <3

Mina Malmö köp

          

Jag och älsklingen var i Malmö på lördagen, det var fint väder förutom att det blåste mycket. Jag har inte varit i Malmö för shoppingens skull på ett tag, men kan säga att jag blev glatt överraskad.

Det var inte något speciellt jag hade i planerna att köpa när vi åkte dit, utan just för att titta lite på vad de har för affärer så vet jag till senare. Men jag lyckades ändå hitta två plagg som jag älskar.

Den ljusgrön tunikan till vänster är från H&M trend och är jätte skön i materialet. Jag kan säga att jag tycker att det var STOR skillnad mellan H&M i Halmstad och den H&M som jag var inne i Malmö.

Brevid är "byxdressen" från Zara, när jag såg den så var jag inte så jätte förtjust i den men när jag provade den så kunde jag inte lämna affären utan den. I provrummet till min förvåning ser jag att dragkedjan är sönder, men jag lyckades fixa den till slut och nu är den hel igen.

Jag vet att den "byxdressen" ska med till Thailand, där jag ska ha ett linne under och flipflops och min Dior solglasögon. Avslappnat!!

Söta

195574-49195574-50












Dessa små söta örhängena har jag tittat på länge. Det kommer från accessora. Vita sötvattenpärlor till vänster, älskar dem. Tycker att det är så stilrent och snyggt med pärlörhängen, dessa från accessora har varit slut ett tag nu, men annars är de inte dyra 199:-

Örhängena brevid är också dösnygga men lite dyrare 450:-

Men något som jag absolut vill köpa!!

Beställning från H&M?

         

Har tänkt att beställa lite saker som är behövliga till våren och till Thailandsresan. Örhängena till vänster, så himla snyggt när man är brun, (vilket jag hoppas bli i Thailand).
De svarta och vita kortärmade topparna med små puffärmarna så himla söta att bara ha till någon kjol och något snyggt halsband.
Silver skärp så rätt till våren!

Ballarina skorna har jag redan köpt i silver, så där blir ingen beställning men det kom ändå med här.

Reebok


195574-41

Dessa snygga skorna kommer från Reebok. Det är deras 25th Birtday tydligen och har därför tagit fram dessa  skorna i alla olika färger och mönster. Allt från knallrosa till gröna och gula.

Dessa är mina favoriter, som jag har tänkt att inhandla. De kostar 999:-

Jag och älsklingen har bestämt att åka till Malmö på lördag så då ska jag ha ögonen öppna och leta efter dessa snygga skorna.

Tycker att det är kul att ha lite annorlunda Reebok skor än bara helt vita.

Vad tycker ni?

En ensam morgon


Min älskling har åkt, han åkte igår natt eftersom han skulle jobba. Det är jobbigt när man blir van vid varandra och sen åker plötsligt den andre och det blir jobbig situation.
 Vi ses inte så mycker nu för tiden, han jobbar går i skolan och jag också. Det är nu den perioden som man känner att båda har olika liv och gör olika saker.

Men vi får umgås i Thailand snart...jaa nedräkningen har börjat, om en vecka är det exakt en 1 månad kvar.

Vi längtar :)

Masjävlar

195574-39

Såg att Masjävlar visas på SVT1 kl 21.00 så det bestämde jag och älsklingen att vi ska titta på.
Har pluggat nu hela veckan och tycker att jag kan ta lite tid Off och ta det lugnt med att se på film med min D.

Förresten min D har varit och tatuerat sig, tatueringen blev jätte fin, hade velat ta ett kort med hans arm är inplastad efter tatueringen så det blir ingen vacker bild just nu.

Vad ska ni hitta på ikväll/i helgen?

Somrig klänning

195574-37  

Har länge spanat in denna klänningen som kommer från LaRedoute.se och tycker verkligen att den är somrig och verkligen jag! Dock tycker jag att den är dyr, den kostar 1399:- lite mycket för en klänning, men får vänta och se om LaRedoute kommer med några rabatter. Nu har det varit lite dåligt med sådana, alla rabatter har varit till andra plagg än "Gröna Hörnan" - och de plaggen som jag tycker om, ja juste finns just i "Gröna Hörnan" och där gäller inte rabatten.

Till klänningen hade jag velat ha denna söta gråa koftan från märket BA&SH som är av 100 Cashmire och ja kostar 799:-

Smakar det, så kostar det!

Mulberry Balsam



Älsklingen köpte denna Mulberry krämen till mig. Det var tydligen den sista, eftersom det tydligen inte ska ta in den mer. Jag är nöjd att han fick tag på den. Expediten rekommenderade att det går att spraya också med en vanlig sko spray till skinn. Men detta balsamet, rengör mer nogrannare och fungerar som polish.

Väskan är insmetad och klar att användas. Juppiiee!


Frågor angående väskan

        

Har fått frågor angående Bayswatern.
Jag beställde den på Netaporter.com och betalade ingen frakt. Just nu bjuder det på frakten (vissa perioder gör de det). Men jag skrev upp mig på deras nyhetsbrev och fick tillbaka ett mail av dem där jag fyllde i uppgifter och fick tillbaka ett mail om gratis frakt. Det är att rekommendera när det själva inte bjuder på frakten som nu. (frakten är dyr hos dem tycker jag, lite över 300 :- den vill man gärna slippa)
Väskan kostade hos Netaporter 750 Euro och det motsvarar ca 7000kr.

Beställde Bayswatern i färgen chokladbrunt vet inte om det syns så tydligt på bilden.
DHL killarna brukar leverera varorna hem (senast kl 12) en annan familjemedlem kan ta emot paketet, om just du inte är hemma. Annars får man ringa dem och komma överens om man ska komma och hämta varan själv, eller om det kan komma en annan tidpunkt.

Fick också en fråga ifall att den skulle gå sönder, jag tror inte att den går lätt sönder eftersom Bayswatern är ganska slitstark. Man kan lätt lasta mycket i den utan att oroa sig.
Skulle något hända med den, så kommer jag kontakta Netaporter och en Mulberry butik och se vad jag kan få för hjälp. Men det skulle nog inte vara några problem.

Fick tillochmed en dustbag med Mulberrys logga (vilken annan ska man få, är lite självklart) med det var lite kul. Har fotat väskan innuti, och den är ganska rymlig, exakt vad jag behöver till skolan och jobbet.

Med andra ord: det kommer blir en mycket väl använd väska.

Förresten imorgon kommer min älskling till mig och då har han med sig läderbalsam till min väska. Han erbjöd sig att köpa. Visst är han söt?!

Och den har anlänt..

195574-27


Igår ringde det på dörren kl 12 och jag sprang till dörren så klart, och det var DHL killen som levererade ett ganska så stort paket.

När jag packade upp paketet så såg jag den fina boxen till vänster, den ska inte slängas. Massa silkespapper och sen kom jag fram till min väska, som låg i en dustbag.

Den är helt underbar och jag var tungen att fota den direkt. Kommer aldrig för en minut att ångra mig ang. den väskan!

(Lägg inte märke till chokladbananerna brevid väskan, det var som ett stöd för mig när jag pluggade igår, två kvar idag)

Fick en notesbok den syns lite på bilden, där finns typ vissa utvalda plagg från designers, den ska jag kika på ikväll.

Nu mindre kul..plugg.

Arrivederci!!!


Härliga minnen

     

Så här års när våren börjar komma, så blir jag påmind av alla resor som jag och min älskling har gjort.
Kortet längst till vänster är från Gran Canaria, från Maspalomas - det är ökensand där.
Brevid är en bild från Turkietsstrand Cleopatra stranden.

Bilden där det är mycket vitt är också från Turkiet, från Pamukkale heter det. Det är vit kalksten kallad travertin bildas av det kalkrika vattnet som strömmar upp från underjorden.

Bilden längst till höger är från Egypten, där vi var i slutet av 2004, i bakgrunden ser man en pyramid. Har inte sett något så häftigt och mäktigt, det är oehörst stort.

Nu längtar jag bara mer till vår Thailandsresa...24/4 var det ja!

Carin Wester linnet

195574-21
      

Linnet som jag skrev om för någon dag sen, som jag inte hunnit lägga in en bild på. Carin Wester linnet som jag beställt från Your Weekend fashion Shop. Den var sänkt på rea till 268:- hade kostat 895:- har spanat in den ett tag nu, så när den var på rea var det bara att slå till. Den har ursöt fick uppe till höger, och knapparna som gör linnet lite skrynkligt älskar jag!

Dagens

   195574-19


Idag var det verkligen vackert vår väder här i Halmstad, så bla vårskorna fick titta fram.

¤ Svart v-ringad tröja H&M
¤ Randig klänning/tunika med stora fickor H&M
¤ Jeans Miss Sixty

¤ skor, moccasiner Marc Jacobs

Mindre lugn dag!


Idag har det varit lite stressig dag, jag har pluggat till min tenta som är i veckan och förbrett mig till redovisningen vi ska ha imorgon. På eftermiddagen jobbade jag, och kom hem typ nu. Jag känner att jag inte riktigt hinner med allt, det är så mycket som ska göras, men jag har inte tid riktigt till allt.

Förresten beställde jag min Bays i torsdes, och den är på väg till mig nästan hos mig såg jag på Order Tracking. Jippie då kommer den anlända till mig imorgon :)

Nytt Pass


Vill bara rikta ett stort TACK till dem som har varit så vänliga och grattat mig på födelsedagen! Tack allihopa!

Idag har jag jobbat, ett pass 8-12 mer än det blev det inte...orkade inte mer. Men bättre det än inget!
Efter jobbet åkte jag till Polismyndigheterna där jag gjorde ett nytt pass. Mitt gamla pass gäller bara till slutet av juni så det är dags att göra ett nytt. Thailand (o de flesta länderna kräver att man har giltigt pass ett halvår efter att man har varit i landet)
Passet kostade 400:- kommer ihåg för typ fem år sen kostade det 175:- vilken skillnad!!

Jag fick hem mitt paket från Nelly.se bikinin jag beställde. Överdelen är för liten!!! Så tråkigt! Känns som om det är små i storlekarna. FÅr se om jag byter upp en storlek eller om jag beställer en helt annan.

Har också fått hem paket från Your weekend fashion Shop, linnet från Carin Wester. Bild kommer snart!

Idag är det min födelsedag!

195574-18


Idag fyller jag år!   
    Ojoj, vad tiden rinner iväg tycker jag, jag fyller 21 idag. Det känns som om det var igår som jag fyllde 18, och nästan längtade ihjäl mig tills den dagen skulle komma. Ibland undrar jag var tiden försivnner.


Idag så händer följande


Jag ska avsmaka en god frukost, fint uppdukat.
Jag är ledig från skolan, så behöver inte stressa och springa till skolan och sedan tillbaka. Jag kan slappna av!!
Jag ska baka några snabba kakor, med jordgubbar. (det tar kanske 20 min)
Älsklingen kommer till mig, det ska bli trevligt!
ska famlijen ut och äta, jag och mamma ska gå och köpa kakor så vi har till fikan till i eftermiddan.


Jag ska beställa min egna födelsedagspresent från Netaporter, min Mulberry i färgen Chocolate.


Hemsk dag


Jag är så otrolig trött, hittar inga ord just nu. Jag har varit i skolan från kl 8-19, där vi först hade redovisning av ett system vi har byggt och sedan jobbade vi med ett annat projekt som ska in på fredag.

Hela denna veckan har jag varit i skolan från 8-19, där jag också har jobbat + pluggat till en tenta och försökt att träffa min kärlek. (förra veckan var typ samma) .Men jag tycker inte detta funkar, jag tycker att det är förjävligt att det ska vara så. Det är hela tiden skola, och jag känner att jag är så trött på det, skolan hindrar mig från att tex träffa min älskling och man känner att man hela tiden har skolan i tankar på grund av den stressen man upplever.

Dessutom har jag inte sovit ut på ett bra tag nu.

Det räcker med mitt klagande nu...jag ska sova nu..FYLLER JU ÅR IMORGON!!

I´m OFF!

Nytt

195574-17
Såg nu att Kyssjohanna.se har fått in det nya märket CC Skye. Jag hade inte tackat nej till dessa armbanden, en svart tack!
Pris? 1550:-

En helt vanlig dag

Nu har min älskling åkt hem, och det tycker jag inte är kul. Jag vill ju ses mer med honom! Men på torsdag är det min födelsedag och då kommer älsklingen igen, Längtar!

Passade på att boka tid nu till vårdcentralen för jag ska ha en påfyllningsspruta av Hepatit A, som är ganska bra att ha när man ska åka till Thailand. För nu har jag räknat det är "bara" 49 dagar kvar.

Sen måste jag göra ett nytt pass också. Det får jag göra i dagarna, eftersom väntetiden för att få passet är ca 4 veckor, man vet inte om det kan blir förseningar.

Dessutom vill jag tacka de som har tipsat mig om bra tips inför Thailand. Stort tack! Fortsätt så!!! :)


Söta svarta

S?ta skor


Skorna som jag hittade igår på DIn Sko ser ut så här. Jag såg dem på deras hemsida för någon dag sen: Dinsko.se och tyckte att det var jätte söta. Så passade på igår när jag tog en snabb runda på stan med älsklingen att ta en titt på dem, och det ångrar jag inte nu. Jag provade dem och köpte dem direkt utan att tveka.

Men måste säga att det är stora i storlekarna, jag har vanligtvis 37/(38) och tog i dessa storlek 36.

Är så nöjd med dessa! Klar favorit till våren.
Kostade dessutom bara 180:-

Ska även lägga ut pumpsen från bianco, men har ingen bra bild på dem (ännu).

Vår?

Igår var det riktigt fint vår väder här i vår "soliga" stad Halmstad, men idag var det mörka moln som spökade och efter ett par timmar föll regnet. Jag fick verkligen vår känslor igår, och trodde nästan för en minut att våren var på väg. Men icke!

Jag och älsklingen tog en snabb runda på stan idag, där jag bl a var inne på Bianco och Din Sko. Det var ett tag sen nu jag tog en runda på stan kan jag tycka.
Jag hittade ett par fina vår skor på Din sko, och ett par fina högklackade på Bianco. Bild kommer snart när min kamera har bestämt sig för att sammarbeta.

Kul serie på SVT

Var det någon som såg SVT's Playa del sol som gick ikväll??

Tycker att den är skitrolig..skrattade mycket kan jag säga.

Go natt och sov gott allihopa!


Ny investering

195574-15

Jag har bestämt mig för att investera i en väska. Lagom till min födelsedag nästa vecka. Men har funderat fram och tillbaka eftersom jag är intresserad av två väskor inte bara en. Det är en Chloe till vänster och en Mulberry Bayswater till höger. Chloe väskan är 1000 kr dyrare på Netaporter där jag har tänkt att beställa väskan.
Jag tycker båda är fina faktiskt, men vet nog inte vilken jag ska beställa.
Mulberry väskan är ju riktigt klassisk som jag kommer kunna ha i några år och slita den med hälsan.
Medans den Chloe är ju också klassisk men ändå inte som Mulberry enligt mig.

Nackdelen med Chloe att man bara kan "hålla" i den, eftersom handtaget är så kort.
Jag frågade älsklingen om råd, han tyckte att båda var fina..inte mycket hjälp där nej. Men ska försöka bestämma mig så fort som möjligt, men ack det är inte så enkelt.

Nu blir det film!

Älsklingen och Jag


Älsklingen är här äntligen, vi har inte setts sen förra söndagen. Evigheter sen ju! Igår var jag på 40-års kalas hos min morbror och det var jätte trevligt, åt god mat och njöt av roligt sällskap. Släkten och vännerna frågade varför älsklingen inte kom men han har jobbat så det gick inte.

Det är verkligen tufft när man inte kan ses på grund av jobbet, jag har det rätt bra på mitt jobb där jag kan välja tider hur jag ska jobba och när. Men det kan inte min älskling utan fasta tider är det som gäller.

Vi har pratat om vad vi ska göra angående det att vi ses sällan, och har pratat om att flytta ihop. Men eftersom jag har min skola i Halmstad och mitt jobb och han har sin skola i Helsingborg så blir det lite tufft. Men vi har diskuterat fram och tillbaka och kanske hittat en tillfällig lösning. Får se om det blir verklighet av den.

Älsklingen sover nu och jag bloggar lite, han är så trött stackaren som jobbade inatt men det är dags att väcka honom snart så vi kan umgås.